Pied-de-poule: zo draag je het | mode meid

2021-11-29 09:23:48 By : Ms. Annie Lee

Als er één print is die de show steelt, dan is het wel de pied-de-poule print. Het is niet nieuw, deze 'chicken foot' - dat is de letterlijke vertaling. Mooi? Dat absoluut. 

En nog mooier: hoewel de pied-de-poule er klassiek uitziet, past hij eigenlijk bij elke stijl. Het is maar net hoe je het combineert. Dit maakt het vrouwelijk met een paar hakken en casual met de juiste sneaker. We maken het nog makkelijker en geven je voor elke stijl een voorbeeld dat je naar je eigen garderobe kunt kopiëren. Ben je er nog niet helemaal uit wat jouw stijl is? Doe dan eerst de stijltest. 

Hoe maak je een klassieke print casual? Door hem te combineren met je favoriete jeans en een paar sneakers. Je draagt ​​je blazer open en je rolt je mouwen een beetje op. Dat geeft je niet alleen een casual vibe, het laat je taille ook smaller lijken. Een win-win, dachten we. 

Ik & Martin | Ik & Martin

Lichtblauwe pied de poule blazer

Losvallend T-shirt met Trefoil Fringe-borduursel

Is jouw stijl trendy? Dan durf je vast nog een stapje verder te gaan als het gaat om het dragen van deze print. Dus geen voorzichtige aanpak, wikkel jezelf gewoon van top tot teen in dit trendy patroon. Onze favoriet? Het pied-de-poule pak. Dat klinkt zo goed en ziet er fantastisch uit.

Ik & Martin | Ik & Martin

Zwarte pied de poule jurk

Een blazer of jasje met een pied de poule print gecombineerd met een korte jurk en hoge laarzen past bij de glamoureuze vrouw. Laat je je mooie vrouwelijke vormen graag aan de buitenwereld zien? Ga dan voor een getailleerd model zodat je taille niet verloren gaat. Een beetje bling maakt je look af.

Natuurlijk staat een jurk met een pied-de-poule print goed bij je als je een vrouwelijke stijl hebt. Maar eigenlijk geldt hetzelfde voor palazzo of flared broeken, gecombineerd met een paar hakken en een vrouwelijke blouse. Kijk maar:

LK Bennett | de bijenkorf

LK-Bennett Sonya blouse met pofmouwen en parelknopen

Crossbodytassen - Hana Mini Crossbody-tas in fawn voor dames

Het zal geen verrassing zijn dat de pied-de-poule print - zoals het ook wel wordt genoemd - goed past bij een klassieke stijl. Dus je kunt je lol hebben. Een jasje, blazer, rok, broek of blouse: gecombineerd met de klassiekers uit je kast kan het nooit fout gaan. Heb je geluk? 

Kabelgebreide trui van wolmix met lage col

Zwarte Vagabond hoge laarzen Jillian

Scotch & Soda | Scotch & Soda

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Floral Fall - Zo draag je de bloemenprint in de herfst Stijladvies Lees ook Investeer in deze 6 items voor een tijdloze Scandinavische stijl Stijladvies Lees ook Hoe draag je laagjes in de herfst Stijladvies Lees ook De perfecte winterjas voor jouw stijl Stijladvies Altijd up-to-date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Floral Fall - Zo draag je de bloemenprint in de herfst

Investeer in deze 6 items voor een tijdloze Scandinavische stijl

Zo draag je laagjes in de herfst

De perfecte winterjas voor jouw stijl

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.

Ontdek nu onze favoriete promoties!